Webinar (CA) presentació nueva línia INT·SKIN

Presentació online de la nova línia de tractament de pell INT·SKIN

Registrations are closed
Webinar de presentació INT·SKIN (en català)

Com ja sabeu, el pròxim dia 5 de maig fem la reunió anual de les farmàcies Algēmica i aprofitem l’ocasió per presentar una gran novetat: la nova línia INT·SKIN de tractament extern de la pell.

Tot i que estem emocionades de poder fer aquest esdeveniment presencial a la Fàbrica Moritz de Barcelona, son conscients que no tothom i podrà assistir, per això, hem organitzat un webinar per poder explicar, tan als que pugueu venir a la presentació com els que no, què és INT·SKIN.


Si no vas poder assistir a la trobada anual Algēmica no et pots perdre aquest esdeveniment

Un webinar creat especialment per aquelles farmàcies que no vau poder assistir a la trobada anual Algemica on vam donar a conèixer la nova línia de productes INT·SKIN. Naturalment, si vau assistir a la trobada de Barcelona i voleu repetir, podeu fer-ho tranquil·lament.

I, és que volem que conegueu en detall aquests nous productes INT·SKIN d'Algemica, una línia totalment revolucionària per a la vostra farmàcia, sempre amb la filosofia IN-OUT.

La trobada serà online, el dilluns 9 de maig de 15.00 a 16.00h i si us registreu rebreu l'enllaç de la videotrucada uns dies abans de fer-la. Aquesta xerrada serà realitzada per l'Anna Sala, la nostra coordinadora en l'àrea INT·SKIN.

 

Què es farà en aquest webinar?

  • S'explicarà la gama de productes INT·SKIN

  • Característiques bàsiques de cada producte i com combinar-los

  • S'explicarà el material que rebran a la farmàcia

  • Dates de llançament

  • I molt més!

El webinar es realitzarà mitjançant la plataforma zoom i uns dies abans rebreu al vostre mail l’enllaç per poder unir-vos-hi. El registre finalitzarà el 6 de maig a les 23.59h. 

No us ho podeu perdre, apunteu-vos, us esperem!

 

DATA I HORA
dilluns
9 de maig de 2022
15:00 16:00 Europe/Madrid
Organitzador

ALGEMICA BARCELONA, S.L.

93 595 19 05
no-reply@algemica.com
Comparteix

Descobriu què veu i què diu la gent sobre aquest esdeveniment i uneix-te a la conversa.